BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

VOS Travel wandelvakanties

In het breed gamma individuele wandelarrangementen, dat VOS Travel aanbiedt, wordt uitdrukkelijk rekening gehouden met de kwaliteit en de gezelligheid van de overnachtings-plaatsen. De wandelprogramma’s van VOS Travel zijn er voor iedereen, voor jong en oud, klein en groot. Je hoeft helemaal niet over bijzondere technische vaardigheden te beschikken, een normale fysieke conditie is voldoende. Dat komt omdat je met VOS Travel niet gaat wandelen omwille van de prestatie, omwille van het aantal kilometers, maar eenvoudigweg om te ontspannen en de wandelregio echt te doorgronden. Je hoeft helemaal niet ver op reis te gaan voor een wandelvakantie want zowel in eigen land als in onze buurlanden zijn er uitstekende wandelgebieden met een prima wandelinfrastructuur.

VOS Travel wandelvakanties
VOS Travel wandelvakanties
Wandel met VOS Travel, om te ontsnappen aan de drukte van elke dag, om er even ‘uit’ te zijn, om te bezinnen, om op een rustige manier samen te zijn met vrienden of familie. In ons aanbod van landen en streken vind je beslist een programma dat jou kan bekoren. Bovendien wordt uw bagage steeds nagebracht zodat u volop kunt genieten van uw stapvakantie!

Wandelen door de sprookjeswereld van Klein-Zwitserland, genieten van een wandelzon in de Auvergne, overweldigd worden door de natuurpracht van de Dolomieten of wandelen tussen de olijfbomen op Corfu…  Bij VOS Travel kan het allemaal!
Rondreis
Deze vakanties zijn individueel, want binnen de beperkingen van het programma bent u totaal vrij te doen en te laten wat u wilt. ‘s Morgens start u wanneer het u best past, u geniet op uw eigen tempo, stopt waar en wanneer het u belieft en wees gerust, het roadbook leidt u via een duidelijk uitgestippelde route naar uw gereserveerde overnachtingsplaats. Onze medewerkers hebben voor u immers ter plaatse de rustigste en mooiste weggetjes uitgezocht. De nabrengservice brengt uw bagage naar het volgende hotel.

 

Standplaats
Wie niet telkens wil veranderen van hotel kan kiezen voor de formule standplaatshotels. Hierbij verblijft u gedurende de hele periode in hetzelfde hotel en krijgt u in het roadbook een waaier van (meestal) lusvormige routes om de streek te verkennen.