Polen is nog niet super bekend bij het grote publiek, maar échte wandelliefhebbers weten deze verborgen parel echter al langer te smaken. De adembenemende regio's van de Hoge Tatra en Beskiden beloven avonturen te midden van majestueuze berglandschappen en schilderachtige valleien. 

 

In de Hoge Tatra kun je jezelf onderdompelen in een wereld van dramatische pieken, kristalheldere bergmeren en weelderige groene bossen. Of je nu een ervaren bergbeklimmer bent of gewoon op zoek bent naar een ontspannende wandeling, deze regio biedt paden voor alle niveaus, met uitzichten die zomaar uit een schilderij lijken weggeplukt.

 

De Beskiden, een fotogenieke bergketen, verrast met sfeervolle dorpjes, rustige paden en een rijke cultuur. Wandel door traditionele houten huisjes, ontmoet vriendelijke lokale bewoners en geniet van de ongerepte natuur die deze regio te bieden heeft.

 

Na het wandelen kan je je tegoed doen aan lokale streekspecialiteiten om terug op krachten te komen. Van de smaakvolle pierogi, een soort dumplings, tot de hartverwarmende oscypek, een gerookte schapenkaas die typerend is voor de regio, elke hap is een reis door de Poolse tradities en smaken!

Ons aanbod reizen

Polen

Vanaf 619

VOS Travel - Wandelvakanties

Hoge Tatra & Beskiden

  • - Polen

  • Rondreis

  • 8 dagen

    7 nachten

  • 27/04/2024 - 05/10/2024

Meer info Boek nu