BOEK NU JE SKIREIS MET VROEGBOEKKORTING !

VOS Travel fietsvakanties 2021

 

Wij laten u graag meegenieten van één van onze passies: fietsvakanties. Bijna 25 jaar blijven wij trouw aan ons basisconcept: individuele vakanties die een grote vrijheid bieden aan de vakantieganger, uitstekende hotels geselecteerd op basis van jarenlange ervaring, duidelijke en uitgebreide wegbeschrijvingen en reisprogramma’s met een hoge graad van toegankelijkheid. U kan gezellig vlak fietsen bij onze Nederlandse bovenburen, aan het zwembad in Frankrijk, Spanje of Portugal uitrusten na een aangename fietsdag, of ontdekken dat ook Tsjechië en Polen fietslanden zijn! Bij ons kan het allemaal...

VOS Travel fietsvakanties 2021
VOS Travel fietsvakanties 2021

Hotels
Alle hotels in onze VOS Travel-arrangementen worden met uiterste zorg geselecteerd. In de hotels logeert u in kamers met minimaal douche en wc. Naast een uitgebreid ontbijt wordt u bij half pension ‘s avonds een keuzemenu met minimaal drie gangen voorgeschoteld. Reizen met een meer dan bovengemiddelde keuken worden met het icoontje extra culinair   aangeduid. Als u het vooraf meldt, is een vegetarische maaltijd meestal mogelijk. Ook lunchpakketten kunnen bijna overal bekomen worden.

Rondreis
Deze vakanties zijn individueel, want binnen de beperkingen van het programma bent u totaal vrij te doen en te laten wat u wilt. ‘s Morgens start u wanneer het u best past, u geniet op uw eigen tempo, stopt waar en wanneer het u belieft en wees gerust, het roadbook leidt u via een duidelijk uitgestippelde route naar uw gereserveerde overnachtingsplaats. Onze medewerkers hebben voor u immers ter plaatse de rustigste en mooiste weggetjes uitgezocht. De nabrengservice brengt uw bagage naar het volgende hotel.

 

Standplaats
Wie niet telkens wil veranderen van hotel kan kiezen voor de formule standplaatshotels. Hierbij verblijft u gedurende de hele periode in hetzelfde hotel en krijgt u in het roadbook een waaier van lusvormige routes om de streek te verkennen.