Shortski - classic

Ruim aanbod met wekelijks meerdere afreizen!

Shortski - classic

Met slechts 2 dagen verlof toch 4 volle dagen skiën?
Dat kan met onze intussen welbekende shortski-formule.

Bij deze shortski "classic" vertrek je op woensdag- of vrijdagavond per slaapbus* en ben je terug in België op maandag- of woensdagochtend na 4 dagen skiplezier.

Net als op al onze busreizen is naast het verblijf in half pension en de skipas ook het ontbijt bij aankomst en het avondmaal voor terugreis inbegrepen. En dat is niet alles want bij VOS Travel zijn ook de transfers ter plekke voorzien*, is er steeds een reisleider aanwezig en hoef je op het einde van je reis géén toeristenbelasting meer te betalen. Ook die zit al in onze pakketprijs verrekend.

In de loop der jaren hebben wij ons shortski-programma verder uitgebouwd waardoor je nu keuze krijgt uit meerdere afreizen per week. Deze gaan vooral naar het Zillertal vanwege de ongelooflijke prijs/kwaliteit en de diversiteit aan skigebieden maar ook SkiWelt Wilder Kaiser en Ski Arlberg zitten in ons 'classic' - programma.

Sinds enkele jaren hebben wij ook een apart aanbod shortski’s tijdens de schoolvakanties. Tijdens kerst, krokus en pasen kan je kiezen voor 4 of 5 skidagen en kan je zelfs intekenen voor onze eigen Nederlandstalige skiles. Buiten seizoen hebben wij ook die mogelijkheid tijdens enkele speciale shortski’s voor beginners.
 


* tenzij anders vermeld - geen bus ter plekke tijdens dreamski-reizen

VOS Travel - Shortski - classic

Vaste opstaproute shortski's

Ook dit seizoen werken wij volgens een vaste opstapregeling voor al onze shortski’s. Zo ben je niet alleen zeker van de gekozen opstapplaats maar weet je ook meteen hoe laat je op de gekozen opstapplaats verwacht wordt. Merk trouwens op dat wij je een pak later verwachten dan nogal wat van onze collega’s. Op die manier kan je langer werken en verlies je minder verlof. Je stapt immers meteen op je eigen bus. Die rijdt via de ophaalroute rechtstreeks door naar je hotel waar het ontbijt op je wacht.  

 

VOS Travel - Shortski - classic

Aansluiten met eigen vervoer bij onze shortski's?

Wie met eigen vervoer reist in plaats van met onze bus, wordt aan het hotel verwacht de ochtend van de tweede dag. Dan staat het ontbijt klaar,  komen de busreizigers aan en krijg je de eerste info van onze reisleider.

De afreis begint de voorlaatste dag na het avondmaal als de busreizigers vertrekken. Wie een dag vroeger wil aankomen of een dag langer wil blijven, geeft dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier (niet mogelijk tijdens shortski's krokus).
 
Opgelet! Wie reist met eigen vervoer, dient ook ter plaatse zelf in te staan voor het vervoer van en naar de pistes. Ook van het (gehuurd) skimateriaal! Vaak (maar niet altijd) kan dat (gedeeltelijk) met de lokale skibus.

Aansluiten met eigen vervoer is niet mogelijk bij onze dreamski-reizen.

Shortski te kort? Bekijk dan zeker ook onze reisformule weekreizen.