Technische stage 4d herfst

Technische stage 4d herfst

Beheers je een basisparallel op rode pistes en wil je je van bij het begin van het seizoen verdiepen in de skitechniek? Wil je samen met mensen van jouw niveau gedurende 4 dagen op “high level” les krijgen? Dan is onze technische stage in de herfst een absolute aanrader!

VOS Travel - Technische stage 4d herfst

Gedurende 4 dagen dagen werken we aan gestuurde en gesneden korte en grote bochten zodat ook de moeilijkste pistes geen probleem meer voor jou vormen. En als het niveau en de omstandigheden het toelaten, voorzien we ook nog een portie bultenskiën of diepsneeuwtechniek. Het exacte programma wordt natuurlijk aangepast aan de interesse en het persoonlijke kunnen van de deelnemers. Voor deze technische stage doen wij beroep op Nederlandstalige docenten of skileraars. Kostprijs: 200€ pp.

Enkel op hoog niveau?

Bij voldoende inschrijvingen wordt er ook een groep “sportieve toeristen” gevormd. Dit voor mensen die parallel een doorsnee rode piste aankunnen en verder aan hun ski-techniek willen werken. Deze groep krijgt les van een ervaren VOS Travel-monitor. 

Hoe inschrijven?

1. Reis en het verblijf regel je ONLINE via VOS Travel => Dreamski Ad Laca (reiscode ADDS4-0412)
2. Vermeld in het vak "bijkomende wensen" dat je inschrijft voor de technische stage à 200€ pp.
 

VOS Travel - Technische stage 4d herfst