NIEUW 2020

Noord-Macedonië

WNE10_foto_klein

Wandelaars en fietsers ervaren gastvrijheid op reis als geen ander. De lokale bevolking houdt van fietsers en stappers, ontvangt ze met open armen. Dat voel je zeker in het Balkanland Noord-Macedonië waar de gastvrijheid spreekwoordelijk is.

Lees meer over onze wandelvakantie in Noord-Macedonië. Of kies voor de variant met wellness.

 

Zwitserse Alpen

WZW11_foto_klein

Het Zwitserse Davos is internationaal bekend omdat het Wereld Economisch Forum er vergadert. Bedrijfs- en wereldleiders hebben echter weinig tijd om te genieten van de Alpenpracht. De wandelaars daarentegen wel. Ze laten zich verleiden tot fantastische tochten in een regio waar toerisme een traditie is. Want de echte bergliefhebbers hebben Davos al decennia eerder dan de politieke leiders ontdekt.

Lees meer over deze wandelvakantie in Zwitserland vanuit een viersterrenhotel.

 

Kalmthoutse Heide

WZW11_foto_klein

De Kalmthoutse Heide is één van de oudste en grootste natuurreservaten van Vlaanderen en strekt zich uit tot over de grens met Nederland. Het is een restant van het eens zo uitgestrekte Europese heidelandschap. Met VOS Travel ontdek je de natuurpracht op de beste manier, vanuit een prima logies, op nauwelijks 20 km van Antwerpen.

Lees meer over deze wandelvakantie in België.

 

3 Provinciën

wandel De Bult foto_klein

Sinds in Nederland naast het fietsroutenetwerk ook in verschillende regio’s wandelnetwerken zijn ontwikkeld biedt dit systeem voor de wandelaar vele praktische mogelijkheden. De provincie Overijssel was een van de eerste regio’s die een dergelijk systeem heeft samengesteld. Op het kruispunt van de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe stellen wij u deze wandelreis graag voor.

Lees meer over deze wandelvakantie in Nederland vanuit De Bult.

 

Achterhoek

wandel De Bult foto_klein

De Achterhoek ligt in het oosten van Nederland tegen de Duitse grens. De Achterhoekse schrijver Heitling schreef ooit: “Mooi dingen bewaart met graag in de hoek. Zo is de Achterhoek, het land waar het beste bewaard bleef”. Het beste dat is in de eerste plaats de natuur en vooral de rust, want in de Achterhoek komen alleen maar mensen die daar echt willen zijn. Wandelaars bijvoorbeeld omdat ze er prachtige wandelpaden vinden, schitterende beukendreven, bospaden langs oude boerderijen, landhuizen en kastelen en een fraai meanderende Berkel. De Achterhoek betekent gastvrijheid en gezelligheid, knusjes genieten in de hoek van Nederland.

Lees meer over deze wandelvakantie in Nederland vanuit Lochem.

Favorieten Recent bekeken