image

Lessen kleuters/kinderen

Kleuterski (4 tot 6 jaar)

Voor onze jongste telgjes organiseren we tijdens de schoolvakanties een speciale ski-initiatie. Deze "ski-opvang" wordt op een kindvriendelijke en speelse manier opgevat en afgewisseld met rustmomenten, spelletjes en sneeuwpret.  Als ter plaatse blijkt dat een kleuter nog niet klaar is voor een week kleuterski, zorgen de ouders zelf voor de opvang van hun kind.

Kinderskischool (6 tot 12 jaar)

Dit is het paradepaardje van de Vlaamse Omnisport. In eigen beheer door de Vlaamse Omnisport ingericht gedurende de schoolvakanties. Kinderskischool en kleuterski lopen gelijktijdig met de skilessen van de volwassenen. Er wordt gedurende 6 dagen 3 uur les gegeven in de voormiddag. Na de middagpauze is er in totaal nog 6 uur skibegeleiding voorzien verspreid over verschillende dagen (meestal 4 x 1,5uur).  

Overal skiles?

Omdat niet elke skigebied zich even goed leent voor elk type skiër (beginner, kleuter, kinderen,...) of snowboarder, een handig overzicht gemaakt waarop u kan nalezen waar wij ski- of snowboardlessen inrichten en voor hoeveel dagen. Klik hier voor het overzicht! 

Skiniveau?

Niveau 0: Nog nooit op ski's gestaan
Niveau 1: Ooit op ski's gestaan / eventueel paar uur indoor
Niveau 2: Eén week les in de bergen / blauwe piste
Niveau 3: Twee weken les in de bergen / zeer vlot blauwe piste
Niveau 4: Drie weken les in de bergen / rode piste
Niveau 5: Beheerst parallel op rode piste (ski+)
Niveau 6: Beheerst parallel op zwarte piste (ski+)

Kostprijs?

  Kleuters Kinderen  
Skiles 4<6jr 6<12jr  
4 dagen 115 € 100 €  
5 dagen 145 € 125 €  
6 dagen 175 € 150 €  
 
Aan de ouders wordt gevraagd hun kinderen stipt op te halen op het aangegeven uur. Tijdens de middagpauze staan de ouders zelf in voor de begeleiding.


VOS Travel: gedreven en gediplomeerde nederlandstalige lesgevers!
De nadruk ligt bij ons op veiligheid en plezier. De lessen in de verschillende groepen worden aangepast aan het niveau en de ervaring van de deelnemers. Indien er te weinig deelnemers zijn voor een bepaalde groep kan er, in gezamenlijk overleg, beroep gedaan worden op een lokale skischool. Wie ter plaatse lessen annuleert of afhaakt heeft geen recht op terugbetaling.

Favorieten Recent bekeken