image

Ski Amadé

Ontdek SNOWSPACE SALZBURG én het Grossarltal

Met de skipas Ski Amadé heb je keuze uit maar liefst 5 skiregio’s in het Salzburger land en Steiermarken. Deze skipas biedt je toegang tot 270 Liften en 356 super-geprepareerde pistes, goed voor een totale lengte van 760km.

Vanuit onze verblijfplaats Sankt Johann bereiken we op slechts 3km de 275km pistes van Snowspace Salzburger (Alpendorf). Bij mooi weer brengt onze autocar u ook een dag naar Wagrain en een dag naar de 70km pistes van skiregio Grossarltal. Een handige manier om als afwisseling ook deze leuke skiregio te ontdekken. 
Vanuit ons hotel in Flachauwinkl, stappen we over het brugje meteen in de Highport Flachauwinkl (Flachauwinkl-Zauchensee) of nemen er het pendeltreintje dat ons 500m verder afzet aan de skiverbinding Flachauwink-Kleinarl. Wie liever naar Flachau-Wagrain wil, kan dat met de skibus (10') of met onze eigen bus die eveneen ter plaatse blijft.

Met de skipas Ski Amadé heb je keuze uit maar liefst 5 skiregio’s in het Salzburger land en Steiermarken. Deze skipas biedt je toegang tot 270 Liften en 356 super-geprepareerde pistes, goed voor een totale lengte van 760km. Vanuit onze verblijfplaats Sankt Johann bereiken we op slechts 3km de 275km pistes van Snowspace Salzburger (Alpendorf). Bij mooi weer brengt onze autocar u ook een dag naar Wagrain en een dag naar de 70km pistes van skiregio Grossarltal. Een handige manier om als afwisseling ook deze leuke skiregio te ontdekken. Vanuit ons hotel in Flachauwinkl, stappen we over het brugje meteen in de Highport Flachauwinkl (Flachauwinkl-Zauchensee) of nemen er het pendeltreintje dat ons 500m verder afzet aan de skiverbinding Flachauwink-Kleinarl. Wie liever naar Flachau-Wagrain wil, kan dat met de skibus (10') of met onze eigen bus die eveneens ter plaatse blijft.
 • ico

  275 km

 • ico

  390 km

 • ico

  95 km

 • ico

  600m2700m

 • ico

  90

 • ico

  133

 • ico

  47

 • ico

  980 km

Onze bestemmingen

Favorieten Recent bekeken