Prijsinformatie

Het is goed om weten wat wél en wat niet in onze prijzen begrepen is. Hoe meer duidelijkheid, hoe minder vervelende situaties. En dus schenken wij klare wijn opdat u van een probleemloze reis zou kunnen genieten. Voor een overzichtstabel van wat is inbegrepen klikt u hiernaast op "Wat is inbegrepen?".

Het overzicht van ons programma staat in onze brochure of in de overzichtelijke tabellen op de website. In deze overzichtlijst zijn reisperiode, hotel en transportmiddel opgenomen. U vind er ook de basisprijs voor een volwassene-skiër. Op de hotelbladzijden staat een overzichtelijke prijstabel die rekening houdt met leeftijden (kinderkortingen).

De basisprijs voor onze busreizen omvat steeds:
* de busreis
* transfers ter plaatse (voor zover nodig)
* verblijf in 2-persoonskamer o.b.v. halfpension
* ontbijt (of lichte lunch) bij aankomst en (licht) avondmaal voor de terugreis
* skipas
* Nederlandstalige reisleiding
* verzekering annulatie
* toeristenbelasting
* alle overige taksen en fooien.

DE BUSREIS

Er wordt altijd ’s nachts gereisd. Voor elke reis geven wij aan met welk type bus de reis uitgevoerd wordt (SB=slaapbus; RC=Royal Class; CC=Comfort Class).

EXTRA ONTBIJT, LUNCH, DINER
Bij aankomst krijgen onze busreizigers een extra ontbijt of lichte lunch.
Voor de terugreis aan te vangen is er nog een (licht) avondmaal inbegrepen.
Beide zijn begrepen in de prijs tenzij anders vermeld.

SKIPAS
De skipas is altijd in de basisprijs begrepen. We vermelden voor hoeveel dagen en in welk skigebied (sommige skigebieden hebben immers verschillende formules). Bij verlies moet u zelf een nieuwe skipas kopen. Opgelet: in de prijzen voor niet-skiërs is de skipas dus niet inbegrepen!

TOERISTENBELASTING
In de meeste skigebieden heft de gemeente een toeristen-taks per persoons en per overnachting. Deze kan oplopen tot enkele Euro's per dag en per persoon. Bij de meeste andere reisorganisaties dient u deze aan het einde van de reis rechtstreeks met de hotelier te vereffenen. Om u deze zeer onprettige verrassing te besparen, hebben wij deze taks alvast verrekent in onze basisprijs!

OVERIGE FOOIEN EN TAKSEN
Zijn eveneens in onze basisprijs begrepen.


EXTRA KOSTEN
Kosten voor bijstandsverzekering, ski- en snowboardlessen, begeleiding voor de reizen voor niet-skiërs en skischool voor kinderen zijn nooit in de prijs inbegrepen.

KORTING EIGEN VERVOER
Wie met eigen vervoer reist in plaats van met de bus, krijgt een korting van 75€ per reiziger. Is de bus volgeboekt waardoor u met eigen vervoer moet reizen, krijgt u nog een extra korting van 50€ per persoon.

KINDERKORTING
Kinderkortingen verschillen van hotel tot hotel en daarom is een globale korting niet haalbaar. We vermelden bij ieder hotel de basisprijs per leeftijdscategorie. De leeftijd van toepassing is die op de vertrekdatum.
Klik hier voor verdere info omtrent kinderkortingen en enkele voorbeelberekeningen .

KORTING 65+
Senioren-kortingen op de prijs van een skipas variëren van streek tot streek en zijn afhankelijk van de leeftijd. Zie tabel per hotel.

TOESLAG EN TERUGGAVE
Wie om eender welke reden één of meer dagen later in het hotel aankomt of vroeger vertrekt, heeft geen recht op terugbetaling van de niet bekomen diensten. De toeslag voor een extra nacht verschilt van hotel tot hotel en is enkel van toepassing voor wie met eigen vervoer reist. Voor meer info: bel of mail naar VOS Travel.

TOESLAG ÉÉNPERSOONSKAMER
Wie een éénpersoonskamer wenst, betaalt een toeslag per nacht (prijzen zijn vermeld per hotel).

WIJZIGING DOSSIER
Na ontvangst van de factuur kunt u gedurende maximum vier dagen wijzigingen aanbrengen in uw reisdossier. Iedere wijziging na de vierde dag brengt € 25 dossierkosten per gewijzigde factuur met zich mee.

LAATSTE REISINFO
Ongeveer 8 dagen voor de afreis ontvangt u de laatste informatie: uur en plaats van vertrek, adres van uw verblijf en andere nuttige info. Wie zijn factuur of het saldo niet heeft betaald, ontvangt geen reisbrief.

Bijkomende info

Favorieten Recent bekeken