NIEUW 2020

Elzas

F25_foto_klein

De Elzas, in het oosten van Frankrijk, verleidt de reiziger met een vermaarde gastronomie, topwijnen, een idyllisch landschap, schilderachtige dorpen met peperkoeken huizen en met zijn hoofdstad Straatsburg aan de Rijn. Met achthonderd kilometer fietspaden wordt het toeristische aanbod van de Elzas nog aantrekkelijker, zeker voor de recreatieve fietser die houdt van een super rustige individuele trip met bagagevervoer.

 

Klik hier voor meer de reis met start vanuit Obernai.

Klik hier voor meer de reis met start vanuit Straatsburg.

 

Frans-Vlaanderen

F160_foto_klein

Vanuit een vaste standplaats, een viersterren logies, en deels gebruik makend van het fietsknooppuntennetwerk, toeren door Frans-Vlaanderen. Dat klinkt voor een dichtbij huis vakantie bijzonder aantrekkelijk. En het wordt inderdaad een onvergetelijke reis want wat we al langer weten wordt ook nu weer bevestigd, de streek rond Hazebrouck, Bailleul, Cassel en Saint-Omer kan de fietser met heel veel moois bekoren.

 

Klik hier voor meer informatie over de vierdaagse fietsvakantie. 

Klik hier voor meer informatie over de vijfdaagse fietsvakantie. 

Sicilië

IT75_foto_klein

Weinig reisbestemmingen in Europa evenaren de schoonheid van Sicilië. Als je het prachtige landschap en de boeiende cultuursteden van het Italiaanse eiland met de fiets ontdekt, wordt het nog mooier. Aan deze achtdaagse fietsreis houd je onvergetelijke herinneringen over. Jij bepaalt het ritme, langs een parcours dat vanaf begin tot einde mateloos boeit.

Klik hier voor meer informatie.

Calabrië

IT75_foto_klein

Zelfs voor doorwinterde fietsers is Calabrië niet meteen een vertrouwde bestemming. Ten onrechte want ook in dit schitterende diepe zuiden van Italië komt het fietsvakantietoerisme van de grond. Met reden want de teen van de Italiaanse laars is een ongerept natuurgebied, weg van het massatoerisme.

Klik hier voor meer informatie.

 

Kempenland

KR10_foto_klein

Dat Nederland een eerste klasse fietsland is, hoeft nog nauwelijks gezegd en dat geldt zeker voor de provincie Noord-Brabant waar ze een uitstekend knooppuntennetwerk hebben uitgedokterd. Je ontdekt dat mooie fietsland als je met VOS Travel naar Veldhoven reist voor een verblijf in een viersterrenhotel van waaruit je lekker gaat fietsen, door het heidegebied en tot in het zeer bezienswaardige Eindhoven.

 

Klik hier voor meer informatie over de vierdaagse fietsvakantie.

Klik hier voor meer informatie over de vijfdaagse fietsvakantie.

 

Favorieten Recent bekeken